نویسندگان: محمد شریفی ، شاهین رفیعی ، محمود امید
خلاصه مقاله:
مرکبات جایگاه بسیار مهمی را در میان تولیدات کشاورزی در دنیا به خود اختصاص داده اند . در این تحقیق خشک کردن بستر نازک ترنج بهوسیله شبکه عصبی مصنوعی مدلسازی شد ؛ برای این منظور از خش ک کن آزمایشگاهی استفاده گردید. توده بستر نازک ورقه های ترنج با پنج دمای 40 و50و60و70و80 درجه سلسیوس و دو سرعت هوای 1 و 2 متر بر ثانیه و ضخامت 4 میلی متر خشک شد. رطوبت اولیه ترنج در طی آزمایش 5/2تا 5/8 g/g بر پایه خشک بود. جرم توده بستر نازک در طی خشک کر ...