تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

مطالعات جامع تقلبات در شیر و روش های تشخیص آن ها

                مقدمه بر مبنای تعریف مصوب شیر خام که توسط فدراسیون بین المللی شیر تهیه شده است شیر خام تحویلی به کارخانجات باید شیر تازه گاو ، خالص و تمیز و با بو و طعم طبیعی و عاری از آغوز بوده ، بدون آنکه چیزی از آن گرفته و یا افزوده شده باشد. هرگونه دخل و تصرفی در شیر ( شامل افزودن آب ، گرفتن چربی، افزودن آب نمک ، آب پنیر، شیر خشک و اوره ...) یا افزودن مواد خنثی کننده ( سودسوزآور، کربناتها، بی کربناتها و... ) و یا مواد بازدارنده رشد میکروبی( ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.