مقدمه. 1 توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان. 2 آزمایشگاههای کارخانه. 2 تاریخچه:. 3 تعریف شیر. 5 واحدهای شرکت چوپان. 6 انواع محصولات تولیدی توسط شرکت. 6 نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST. 6 شیر پاستوریزه و هموژن. 8 شیر خشک. 9 مراحل تولید. 9 کنترلهای مرحله تغلیظ. 9 بسته بندی. 10 موارد نشانه گذاری. 10 خامه (Cream) 11 تعاریف. 11 نسبت بین اندازه ذرات در شیر. 13 پنیر (Cheese) 13 ضد عفونی کردن. 16 مراحل شستشو و نظافت. 16 شستشو درجا (CIP) ...