تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود مقاله فرمولاسیون تولید بستنی ماهی

در فرمولاسیون ( یا تولید ) بستنی ماهی که در ژاپن به آن  sanma Aisa  گفته می شود از اجزای مختلف آبزیان شامل روغن ماهی انواع گوشت ماهی ، پروتئین های استخراج شده ماهی و عصاره ماهی به عنوان طعم دهنده پایدار کننده و بهبود دهنده محصول استفاده می شود ، از جوهر ماهی مرکب نیز به عنوان رنگ دهنده و طعم دهنده به صورت مخلوط با مواد اولیه تولید بستنی یا برای تزئین روی بستنی استفاده می شود . برای تولید این بستنی از انواع ماهی مثل آب خوی مار ماهی ، ماهی تن ، ماهی مرکب ، اسکویت میگو ، شاه میگو یا سوریم ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.