پاورپوینت متفاوت خواص رئولوژیکی کره پاورپوینت متفاوت خواص رئولوژیکی کره پول شما و زندگی شما http://nebefits.sellfile.ir/ 1- ذوب و کریستالیزاسیون تری گلیسریدها: ترکیب پیچیده اسیدهای چرب شیر بر نقطه ذوب آن موثر است. در دمای بین 37- تا 30- چربی شیر به صورت مخلوطی از فاز جامد و فاز مایع است که نسبت فاز جامد به مایع بر خواص رئولوژیکی چربی کره تاثیر گذراند. برای مثال: در دمای یخچال فاز جامد بیشتری پاورپوینت متفاوت خواص رئولوژیکی کره پاورپوینت متفاوت خواص رئولوژیکی ...