![](http://kavirsell.sellfile.ir/prod-images/2050605.jpg)
پاورپوینت استثنایی تولید مربا با روش سنتی پاورپوینت استثنایی تولید مربا با روش سنتی پول شما و زندگی شما http://kavirsell.sellfile.ir/ در روش سنتی به طور معمول برای هر سه کیلو میوه موردنظر تقریبا 5/2 تا 3 کیلو شکر مصرف می شود و بنا به سلیقه و به تناسب میوه موردنظر، از طعم دهنده هایی مثل وانیل، گلاب، آب لیمو و دانه هل استفاده می شود . پس از جدا کردن هسته، دم و یا پوست گیری و صاف کردن به تناسب بافت هر میوه و ترکیب آن، اقداماتی برای بهبود طعم، رن ...