نشاسته ترکیبی است از کربوهیدراتها که دارای رنگ سفید و طعم و بوی بخصوص خودبوده و بر حسب منبع تهیه شکل میکروسکوپی و اندازه مشخص دارد و فرمول عمومیمتجاوز از 1000 بوده ، نشاسته n است که در این فرمول مقدار (C9H10O5)n آنبوسیله اسید یا آنزیمها هیدرولیز و تبدیل به گلوکز میشود.نشاسته بصورت پودر و یا گرانول تهیه می گردد . نشاسته بوسیله محلول ید رنگ ازبین می رود و پس از سرد شدن به رنگ آبی بر می گردد . نشاسته در آب سرد وحلالهای آبی حل می شود . اکثر دانه های...نوع فایل : PDFتعداد صفحات : 15 صفحه ...