تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود پاور پوینت خامه

            خامه : تعریف : خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد .  درکلیه مراحل تولید خامه پاستوریز باید کنترل های لازم انجام شود تا فراورد های باکیفیت مطلوب وزمان ماندگاری قابل قبول به دست آید. کنترل ماده اولیه یا شیر خام ضرروی است شیر خام باید مطلوب بوده وعاری از بوهای غیر طبیعی باشد شیر خام نباید به مدت طولانی قبل ازفرایند نگهداری شود. درعملیات فرایند مانند پمپ کردن وغیره حداقل آس ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.