آزمایشگاه تکنولوژی غلات دانلود گزارش کار آزمون تعیین میزان گلوتن مرطوب و خشک در آرد گندم 7صفحه فرمتword مقدمه : اگر خمیر تهیه شده آرد را با آب یا محلول رقیق نمک شستشو نمایید، بعد از شستشوی کامل و خروج آرد، ته ظرف یک ماده چسبناک میبینید که به آن گلوتن میگویند. این ماده همان چیزی است که باعث چسبندگی خمیر و ورز آمدن آن میشود. گندم ها را به دو نوع سخت (HardWheat) و نرم (SoftWheat) تقسیم میکنند. گندم سخت پروتئین بیشتری دارد و همین امر میزان گلوتن آرد حاصل از آنرا نیز افزایش ...