تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاورپوینت شست و شو و ضدعفونی کارخانجات لبنی

پاورپوینت شست و شو و ضدعفونی کارخانجات لبنی   25اسلاید   بیشتر باکتری های شناخته شده ی موثر بر فرآورده های لبنی ،  از طریق تجهیزات و وسایل منتقل می شوند. بنابراین تمیز و استریل  کردن تجهیزات ضروری بوده و جزو اصول تولید شیر سالم است. در صنعت موادغذایی، آلودگی به باقی مانده موادی گفته می شود که باید طی فرآیند تمیزکردن برطرف گردند و ترکیب آن بر حسب نوع مواد غذایی فرآوری شده متفاوت است و عمدتا شامل اجزایی چون مواد معدنی ،چربی ها،کربوهیدرات ها،پروتئین ها و آب است. دیگر آلودگی ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.