پاورپوینت اختلالات متابولیک غدد 51اسلایدهمراه باتصویر تعدادی اسلاید به زبان انگلیسی ( Gi ) شاخص گلیسمیک glycemic index 1-هدف پیشگیری ناگهانی افزایش قند خون بعد از صرف غذا: -شاخص گلیسمیک = یک غذا در مقایسه بامقدار هم ارزگلوکزان چقدر سطح خون را افزایش می دهد.(انجمن دیابت امریکا ADA ) مراقبت: ترکیب غذاهای نشاسته ای با غذاهای حاوی چربی و پروتئین-باعث کاهش سرعت جذب و پایین امدن شاخص گلیسمیک می شود. مواد غذایی خام ودست نخورده نسبت به موادپخته –خرد شده و پوره منجر به ش ...