همه ی ما میدونیم که گوجه فرنگی به علت داشتن آب زیاد در حدود 70 تا 80 درصد به سرعت خراب میشه و کپک میزنه.در واقع نمیتونیم بیشتر از 72 ساعت اونو نگه داریم و اگه بخوایم به روش سنتی در آفتاب خشک کنیم بخاطر رشد قارچهای سمی باعث بیماری میشه گوجه فرنگی را میتوان با سیستم های مجهز و بصورت بهداشتی بلافاصله بعد از حمل خشک کرد و همینطور با دادن حرارت به این محصول قابلیت جذب مواد و عناصر موجود در اون افزایش پیدا میکنه و میشه تا یکسال در انبار نگهش داشت در اینجا لینک دانلود طرح توجیهی تولید پودر گوجه ...