تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشک (Berberis Vulgaris) در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک

نویسند‌گان: شیوا گرجیان ، تیمور توکلی هشجین ، محمدهادی خوش تقاضا
خلاصه مقاله:
به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف دما، سرعت و پیشتیمار بر ضریب انتشار رطوبتی موثر زرشک در طی فرآیند خشک شدن، آزمایشی با سه سطح دما (شاملt3= و 80 t2=70 ،t160 درجه سلسیوس ) و سه سطحسرعت (شاملv3= و 1 v2=0/5 ،v1=0/3 متر بر ثانیه) برای نمونههای شاهد، تیمار شده با شوک حرار تی و امولسیون 6% کربنات پتاسیم + 3% روغن زیتون در 3 تکرار در قالب طرح بلوک کامل تصادفی و به صورت فاکتوریل اجرا گردید. انتقال رطوبت از نمونهها توسط مدل ان ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.