
نویسندگان: رضا یحیایی ، محمدهادی خوش تقاضا ، برات قبادیان ، سیدرضی کریمی آکندی
خلاصه مقاله:
ضایعات ماهی قزل آلا جزء ضایعاتی محسوب میشوند که در بازارهای محلی ماهیفروشی به وفور وجود دارد. رطوبت این ضایعات بالا و در حدود 65 % میباشد. با خشک کردن این محصول می توان آنها را برای خوراک طیور و ماهیو غیره مورد استفاده قرار داد. ضایعات ماهی قزلآلا در دو حالت، در آب جوشانده شده و بدون جوشاندن قرار گرفت و سپس در آون تحت خشک شدن با دماهای 60 80 و100 و 120 درجه سلسیوس قرار گرفته و منحنی سنتیک در هر دما بد ...