
نویسندگان: حیدر محمدقاسم نژادملکی ، مرتضی الماسی ، رضا مقدسی
خلاصه مقاله:
در برداشت مکانیکی محصول نیشکر اگر نی در مدت زمان کوتاه پس از عملیات برداشت آسیاب نگردد، دراثر فعال شدن عمل تنفس در محل زخم و شکستگی های قلمه نی، از دست رفتن شیره سلولهای پاره شده و حمله میکرواورگانیسم های انورتاز روی زخم ها، ساکارز موجود در قلمه های نی انورته شده و در نتیجه کیفیت نی و میزان قند قابل استحصال کاهش می یابد. بدین منظور جهت برآورد تلفات قندی و اثر صدمات مکانیکی در کاهش کیفی محصول نیشکردر کشت و صنعت های خوزس ...