تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی

نویسند‌گان: علیرضا یوسفی ، مهدی مرادی ، وحید اسدی مبارکی ، سیدمهدی نصیری
report iconخلاصه مقاله:
هدف از این تحقیق تعیین مدل ریاضی مناسب برای تخمین محتوای رطوبتی خربزه درختی در طی خشک کردن با یک خشک کن آزمایشگاهی از نوع کابینی است. فرایند خشک کردن در سه سطح دمایی 40 50 و 60 درجه سلسیوس صورت پذیرفت. سرعت هوای خشک کن 0/9متر بر ثانیه و درصد رطوبت مطلق آن در ابتدای فرایند 0/6% بود. ابتدا اثر دما بر تغییرات محتوای رطوبتی بررسی شد و سپس برای مدل کردن نمودار حاصل از تغییرات نسبت رطوبتیMR) در برابر زم ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.