نویسندگان: اسماعیل خلیفه ، محمدحسن کماریزاده ، بهروز طوسی
خلاصه مقاله:
در طول چند دهه گذشته روش های زیادی برای ارزیابی و درجه بندی محصولات کشاورزی توسط محققین مختلف انجام یافته است. این روش ها مبتنی بر یافتن ویژگی های متفاوت فیزیکی که در رابطه با شاخص های رسیدگی محصولات هستند،می باشند. روش های مورد استفاده برای بدست آوردن کیفیت میوه، توسط تست های غیرمخرب جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند. این مقاله مروری بر روش های بدست آوردن کیفیت و سفتی میوه می باشد که در آن از واکنش میوه نسبت به نیرو وارده بهر ...