تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

محاسبه افت فشار هوا در عبور از یک بستر انجیر سبز استهبان با بکار گیری مدل اصلاح شده ارگان

نویسند‌گان: یاسمن امانلو ، علی زمردیان ، کامیار کریمی صحنه سرایی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق افت فشار، زبری سطح، فاکتور شکل، چگالی ظاهری و واقعی و تخلخل در بستر انجیر سبز استهبان در رطوبت های مختلف اندازه گیری شد. دامنه سرعت هوا و رطوبت محصول در این تحقیق بترتیب در محدوده m/s) 1/1 – 0/2 و5/74-34/08 بر پایه خشک بوده است. برای اندازه گیری افت فشار در بستر انجیر یک دستگاه آزمایشگاهی طراحی و ساخته شد. اثر عمق بستر در هفت سطح ( 5 و10و35cm بررسی شد. با افزایش عمق بستر افت فشار بصورت خطی افزایش یافت. ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.