نویسندگان: یاسمن امانلو ، علی زمردیان ، کامیار کریمی صحنه سرایی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق افت فشار، زبری سطح، فاکتور شکل، چگالی ظاهری و واقعی و تخلخل در بستر انجیر سبز استهبان در رطوبت های مختلف اندازه گیری شد. دامنه سرعت هوا و رطوبت محصول در این تحقیق بترتیب در محدوده m/s) 1/1 – 0/2 و5/74-34/08 بر پایه خشک بوده است. برای اندازه گیری افت فشار در بستر انجیر یک دستگاه آزمایشگاهی طراحی و ساخته شد. اثر عمق بستر در هفت سطح ( 5 و10و35cm بررسی شد. با افزایش عمق بستر افت فشار بصورت خطی افزایش یافت. ...