
نویسندگان: محمد شریفی ، شاهین رفیعی ، علیرضا کیهانی ، اسداله اکرم ، حجت احمدی
خلاصه مقاله:
امروزه خشککردن ورقه نازک میوهها به عنوان یکی از فرآیندهای پس از برداشت به منظور حفظ کیفیت محصول، بالابردن قابلیت نگهداری و افزایش بازار پسندی مطرح است. از آن جا که شرایط خشک کردن بر میزانمصرف انرژی مؤثر است در نتیجه در این تحقیق اثر دمای هوا، سرعت خشککن و ضخامت ورقههای نازک ترنج بر انرژی مصرفی خشککن بهدست آمد؛ برای این منظور از خش ککن آزمایشگاهی استفاده گردید. ورقه های ترنجبا پنج دمای 40 و50و60و70و80 در ...