نویسندگان: حامد افشاری ، میثم ستاری نجف آبادی ، سعید مینایی ، محمدحسین عزیزی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق، اثر هفت نوع فیلم نانویی ساخته شده بر پایه پلی اتیلن، از طریق آزمون برش بر میزان بیاتشدن نان حجیم قالبی بستهبندی شده در این بستهها، مورد بررسی قرار گرفت. دادهها با استفاده از نرم افزارSPSS مورد تجزیه و تحلیل و مقایسه با نمونه شاهد(بدون ذرات نانو) قرار گرفت. نتایج تحلیل تجزیه واریانس دادههای رطوبت نان بسته بندی شده، حاکی از معنادار بودن اثرات سهگانه نوع فیلم، دما و روز بارگذاریدر سطح0/99بود. ...