تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

مقایسه روش های مختلف اندازه گیری رطوبت انجیر سبز استهبان

نویسند‌گان: سمن سوری ، فرزانه خورسندی ، محمد لغوی
خلاصه مقاله:
در محصول انجیر برداشت شده اختلاف رطوبت بسیاری وجود دارد که تعیین رطوبت هر گروه برای انجام مراحل پس از برداشت از قبیل سورتینگ و خشک کردن انجیر ضروری میباشد. با توجه به اینکه در منابع مختلف روش مدونی برای تعیین این رطوبت گزارش نشده است در این تحقیق چند روش متداول برای اندازه گیری رطوبت انجیر بررسی و مقایسه گردید. به منظور اندازه گیری رطوبت انجیر، از آون، آون خلاء و تقطیر تولوئن استفاده شد. در روش آون و آون خلاء انجیرها به سه شکل سال ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.