نویسندگان: امین قبادپور ، مهدی کسرایی
خلاصه مقاله:
برنج یکی از قدیمی ترین غلات و غذای اصلی اکثر مردم جهان است. از مهم ترین مشکلات در کاشت این محصول، نیاز آبی بالای این محصول و کمبود آب در بعضی مناطق برنج خیز می باشد. برای طراحی تجهیزات فرآوری، درجه بندی، اندازه بندی و دیگر تجهیزات پس از برداشت دانه ها نیاز به اطلاعاتی در مورد خواص فیزیکی دانه می باشد. هدف از این پژوهش مطالعه اثر دو روش کم آبیاری بر خصوصیات فیزیکی دانه برنج می باشد. در این مطالعه سهرقم برنج با سه روش مختلف آبیاری در قالب طرح ب ...