تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

توسعه مدل پیش بینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

نویسند‌گان: علیرضا شایگانی سلطان پور ، عبدالله گل محمدی ، فرناز فرهپور ، اکبر عباسی کوکجه
خلاصه مقاله:
هدف از این تحقیق پیشبینی محتوی رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با جریان هوای گرم به عنوان تابعی از دما،سرعت هوا، ضخامت ورقه موز، رقم و زمان خشک شدن محصول به کمک شبکههای عصبی مصنوعی است. دادههای لازم برای ایجاد الگوهای آموزش، ارزیابی و آزمون با انجام آزمایشهای خشک کردن برای تیمارها با استفاده از یک خشککن آزمایشگاهی، جمع آوری شد. برای بدست آمدن تغییرات محتوای رطوبتی با زمان از شبکه های چند لایه ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.