تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

درآمدی بر اصول مهندسی صنایع غذایی (پاول سینگ)

"کتاب حاضر طی 12 فصل برای دانشجویان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی فراهم شده است. مولفان کتاب برای معرفی مفاهیم عملیات رایج در مهندسی صنایع غذایی، هر فصل آن را با معرفی موارد کاربرد یک اصل آغاز کرده روابط کمی و ریاضی آورده شده است . به این ترتیب خوانندگان ابتدا با اهمیت موضوع، سپس با مبانی آن آشنا می‌شوند . عناوین فصل‌های کتاب به این قرار است : ((جریان سیال در فرآوری مواد غذایی))، ((انرژی مورد نیاز در فرآوری مواد غذایی))، ((انتقال حرارت در فرآوری مواد غذایی))، ((فرآوری حرارتی))، ((فر ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.