جلسه اول: سس مایونز - سوپ سبزیجات با ورمیشل- سالاد فصل- سالاد ذرت- پوره سیب زمینی- باقلا پلو با ماهیچه- ژله ساده - ژله دورنگ جلسه دوم: ته چین قالبی- کباب حسینی- کرم کارامل- سالاد کاردینال- سس گوجه فرنگی جلسه سوم: آش جو- آش رشته- سس هزار جزیره- خورش قیمه- خورش قیمه بادنجان- کشک بادنجان- فرنی- سالاد ماکارونی- کوکو سیب زمینی. جلسه چهارم: مرغ شکم پر- متیلف- ماناپس مرغ و بادام- کرم موز- جلسه پنجم: خورش قورمه سبزی- سوپ جو- سالاد اولویه - کرم شیر جلسه ششم: ماکارونی قالبی- کرم باواروا 2 رنگ- سوپ پی ...