طرح توجیحی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر ، مناسب درس اصول طراحی کارخانجان رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 28 صفحه برخی عناوین : خلاصه گزارش طرح 1-1: عنوان و تعریف محصول 1-2 : تولید سالیانه 1-2:تعداد روز کاری 1-5 : مساحت زمین و زیر بنای مورد نیاز 1-6 : سرمایه گذاری ثابت و کل سرمایه گذاری طرح 1-7 : تعداد کل کارکنان : 1-8 : قیمت فروش محصول و درآمد حاصل از تواید و فروش در حداکثر ظرفیت بهره برداری 1-9 سود ویژه در ظرفیت نهایی : 1-10 :ارزش افزوده خالص سالیانه 1-11 ...