به منظور بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر درصد تشکیل میوه و برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در سال 1394 در تاکستان های اطراف قوچان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه غلظت (0، 5 و 10 گرم در هزار) و سه غلظت از کودهای اسید بوریک و سولفات روی (0، 5/1 و 3 گرم در هزار) بودند که در زمان یک هفته قبل از باز شدن کامل گل ها محلولپاشی شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای محلولپاشی بر درصد تشکیل میوه در سطح اح ...