تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

بررسی مواد اولیه، روش های تولید، خشک کردن، تجهیزات مورد استفاده و روش های بسته بندی و نگه داری، کنترل کیفیت و تولید ماکارونی

                  بررسی مواد اولیه، روش های تولید، خشک کردن، تجهیزات مورد استفاده و روش های بسته بندی و نگه داری، کنترل کیفیت و استاندارهای تولید ماکارونی 154 صفحه فایل ورد و قابل ویرایش   بحث و نتیجه گیری علت پایین بودن مشخصات کیفی ماکارونی تولید داخلی: 1- به علت به کارگیری تکنولوژی پایین و طراحی های غیرعلمی در اغلب ماشین آلات و تجهیزات تولید ماکارونی در داخل کشور می باشد. 2- به علت به کارگیری آردهای نامناسب حاصل از گندم نرم و نیمه سخت ا ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.