تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تاثیر واریته (رقم) و محتوای رطوبت اولیه بر خواص فیزیکی دانه های ارزن اصلاح شده

                  عنوان انگلیسی:  Effect of Variety and Initial Moisture Content on Physical Properties of  Improved Millet Grains عنوان فارسی: تاثیر واریته (رقم) و محتوای رطوبت اولیه بر خواص فیزیکی دانه های ارزن اصلاح شده     تعداد صفحات مقاله اصلی: 6 صفحه تعداد صفحات ترجمه: 14 صفحه سال انتشار: 2012 مجله Official Journal of Nigerian Institute of Food Science and Techonology nifst.org   ABSTRACT 1 Physica ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.