تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاورپوینت-ppt- اصول ،فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی در 45 اسلاید-powerpoint

کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conservar   به معنی حفظ کردن گرفته شده است . تعریف کنسرو کردن : عبارتست از ایجاد شرایط که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود . . اصل کنسروکردن مواد غذایی: .    براساس از بین بردن مقاوم ترین میکروب بیم ـ اریزا نسبت به حرارت می باشد که باکتری کلستریدیوم بوتولینوم میباشد   و یک باکتری غیربیماریزا دیگر که مقاومت ز یادی در مقابل حرارت دارد . سال 1790 درفرانسه توسط نیکلای اپرت   نظر اپرت اگر مواد غذ ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.