تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پروژه آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محیط

          تعداد صفحات : 22 فرمت فایل : word (قابل ویرایش) فهرست مطالب : خلاصه مقاله مقاله: مواد و روشها : جلوگیری در محیط آزمایشگاه : توصیف عملکرد و شناسایی گونه‌های انتخاب شده: ساختار گوشت: تلقیح گوشت : «تعیین خواص میکروبیولوژی» «بحث و گفتگو» بخش 1: توضیح مختصری در مورد آنتاگونیسم لاکتیکی این پدیده که باکتری لاکتیکی هنگامی که در محیطهای کشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگی یا کشندگی بر روی سوشهای وابسته به ارگانیسمهای عامل فساد ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.