تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود سمینار استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی

مقدمه اولین اطلاعات در زمینه فشار هیدرواستاتیک قوی بر موجودات زنده در سال 1883 توسط Certes بدست آمد . وی باکتریهای زنده را از نمونه های آبی که از عمق 1500 متری ( فشار50mpa ) بدست آمده بود را ایزوله کرد و مطالعات خود را در این زمینه با استفاده از دستگاه فشار قوی که فشار هیدرواستاتیک ایجاد میکرد ادامه داد. در صنایع غذایی مهمترین کار توسط Berhite انجام شد و در ژوئن 1899 تحت عنوان ((تاثیر فشار در نگهداری شیر)) منتشر گردید. Hite نشان داد که در صورتی که شیر خام به مدت 1h در معرض فشار600mpa قرار گیرد ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.