تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

مقاله توسعه پارامترهای وزن دهی و رتبه بندی نمونه های مختلف زرشک تولیدی به کمک تحلیل سلسه مراتبی

چکیده: گیاه زرشک که در مناطق خشک و نیمه خشک ایران به خصوص در استان خراسان جنوبی کشت می شود، از لحاظ ارزش اقتصادی برای کشاورزی منطقه مهم است. باتوجه به حجم بالای تولید زرشک در استان خراسان جنوبی، نیاز به مدیریت کیفیت زرشک تولیدی برای عرضه در بازارهای جهانی وجود دارد. استاندارد ملی زرشک بهعنوان تضمین حداقل کیفیت زرشک وجود دارد اما قادر به رتبه بندی چند نوع زرشک نیست. رتبه بندی با توجه به کیفیت به شیوه سنتی نیز برای مقایسه تعداد نمونهکم قابل استفاده است. یکی از مواردی که در کارخانه های فرآوری زرشک ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.