تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

پاورپوینت آماده: بررسی کاهش اسید فیتیک در نان فرآوری شده از آرد کامل گندم - 17 اسلاید

                  فهرست مطالب اهمیت تحقیق   استفاده از خمیر ترش و مخمر و تخمیر طولانی مدت   فرآیند هیدرو ترمال برای کاهش اسید فیتیک گندم   استفاده از آنزیم A.fumigatus +اسید سیتریک   استفاده از استاترهای کنترل شده   استفاده از فانگال فیتاز     تحقیق صورت گرفته در ایران (شیراز)   نتیجه گیری کلی   اهمیت تحقیق:   میو اینو زیتول فسفات یک ترکیب شیمیایی است که دارای 6 فر ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.