تخلیه ماهی از کامیون سردخانه دار وجداسازی ماهی های زخمی انتقال به سردخانه زیر صفروکنترل دمای نگه داری(۱۸-) بیرون آوردن ماهی از سردخانه به اندازه مورد نیاز تولید دیفراست سرزنی و قطعه قطعه کردن ماهی قصابی انتقال ضایعات ماهی به سردخانه ضایعات شستشوی قطعات ماهی چیدن قطعات ماهی بر روی سینی های پخت قرار دادن سینیهای پخت در تونل اتوکلاو پخت اولیه پخت اولیه ( کنترل زمان و فشار و درجه حرارت پخت) انتقال ماهی پخته شده به قسمت جداسازی جداکردن استخوان وگوشت سیاه و پوست ماهی وگوشت ...