پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی ، 46 صفحه اسلاید فهرست مطالب پاورپوینت: پیشگفتار مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد تولیدی مواد غذائی طرح و امکانات واحد تو لید مواد غذا یی ضرورت های بهداشتی ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان ضرورتهای بهداشتی در تولید ویژگیهای فرآورده نهایی اسلاید ۲ : پیشگفتار استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در ۱۳۵۶ تهیه گرد ...