پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی ( aw ) ، فایل اول 21 صفحه اسلاید + فایل دوم 21 صفحه مطالب یکی است اما طرح ها متفاوت بخشی از اسلایدها : اثراتaw پایین اثر کلی کاهش فعالیت ابی به زیر مقدار بهینه، افزایش زمان فاز تآخیر رشد، کاهش سرعت رشد و کاهش جمعیت نهایی سلولها میباشد. این اثر به علت تاثیرات منفی کاهش فعالیت آبی بر تمام فعالیتهای متابولیکی میباشد. چون تمام سلولها برای انجام واکنش شیمیایی به یک محیط آبی نیاز دارند. البته باید در نظر داشت که aw تحت تاثیر سایر پارامترهای محیطی مثل ph، دمای رش ...