مقدمه:دانه¬های روغنی بعد از غلات دومین منبع تأمین انرژی مورد نیاز جوامع انسانی به شمار میروند. کنجاله حاصل از فرآیند صنعتی تولید روغن نیز به لحاظ سرشار بودن از پروتیئن یکی از اقلام مهم تغذیه دام، طیور و آبزیان محسوب می¬شود. در حالیکه مصرف روغن نباتی در کشور طی چهاردهه اخیر بعلت افزایش جمعیت حدود 22 برابر شده است. بدین جهت سالانه بالغ بر یک میلیون تن روغن خوراکی برای مصرف روزانه در سبد غذای مردم و 7/1 میلیون تن کنجاله دانه¬های روغنی برای مصارف دامی وارد کشور می&n ...