تولید گوشت و فرآوردهای گوشتی مقدمه: امروزه در همه کشورها وقتی که بحث تولید میشود و جهت شاخصهای رشد قتصادی ،درآمد ناخالص ملی کشورها مطرح میشود مراکز تولیدی بیشتر مورد نظر قرار می گیرند.تولید گوشت و فرآوردهای گوشتی نیز جایگاه ،ویژه خود را پیدا می کند . پس از چند دهه تولید فراورده های پروتئینی جایگاه پرورش ماهی ماهی و استفاده از ماهی به عنوان منبع پروتئینی مناسب در سبد روزانه مصرفی همه جوامع نموده پیدا می کند.در کشورهای اروپای مصرف سرانه ماهی در سبد مصرفی سالان ...