فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات25 فهرستعنوان صفحه 1- مقدمه 2- پیش گفتار3- بررسی فنی1-3 عیار سنج 2-3 سیلو 3-3 شستشوی چغندر 4-3 آسیاب خلال 5-3 پیش گرم کن (مایشه) 6-3 دیفوزیون 7-3 پرشولاژ و اشباه1و2 و دکانتور 8-3 دستگاه تغلیظ یا اوابراسیون 9-3 طباخی 10-3 سانتریفوژ 11-3 انرژی حرارتی کارخانه4- سیر و توسعه تاریخی کارخانه در طی گذشت 52 سال از تاسیس آن5- محصولات فرعی6- برسی نیروی انسانی کارخانه قند7- تبدیل شکر زرد به سفید8- قسمت های مختلف کارخانه ...