
فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:55 بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونینتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونیمیزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونیمیزان سایر مواد اولیه کارخانجات ماکارونیپراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایراننمودارپراکندگیواحدهای ماکارونی در چند استانکشورتعریف چند نوع مختلف ماکارونیهدف و نکات مهم طرحـ نوع محصول:ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانهروش کار و نحوه فرآیند:کنترل کیفیتماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولیدلوازم و تجهیزات اداریلوازم حمل و نقل و ...