
سال انتشار: ۱۳۹۳ محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی تعداد صفحات: ۷ نویسنده(ها): کمال خضری – کارشناسی ارشد محیط زیست ( تنوع زیستی و مدیریت زیستگاه) .دانشگاه شهید بهشتی حسین ولیخانی – کارشناسی ارشد محیط زیست ( تنوع زیستی و مدیریت زیستگاه) .دانشگاه شهید بهشتی چکیده: افت کش ها به طور معمول یک عامل شیمیایی یا یک عامل بیولوژیکی (از قبیل ویروس، میکروب های گیاهی،ضد میکروبی،ضد عفونی کننده) که سراسر اثرات آن بازدارنده ، ناتوان کردن،کشتن یا ...