غذای کودک را بیش از چهل تا پنجاه کارخانجات فراوری سراسر دنیا تولید میکنند.با اینکه کارخانجات بسیاری به تولید این فراورده می پردازند،ولی پروسه های تولید بسیارشبیه هم میباشد. غذای کودک به دو نوع پروسه کلی دسته بندی می شود. 1- پروسه مخلوط خشک 2-پروسه ترکیب مرطوب -خشک سازی با اسپری هر کدام از این پروسه ها را با توجه به احتمال آلودگی آنها به بواسطه ی باکتری مضر بررسی خواهد شد. 1-مخلوط خشک: عناصر ترکیبی در پروسه ی مخلوط خشک ، بصورت پودر آب زدایی شده از تامین کننده دریافت شده و سپس با هم ترکیب شد ...