تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود گزارش کارآموزی پنیر پیتزا

خط تولید دو شیوه برای تولید پنیر پیتزا داریم : موزارلا پنیر پیتزا 1) پنیر پیتزا : برای تولید پنیر اولیه، شیر پاستوریزه نمی شود. چربی شیر را باید صفر درجه از آن جدا کنیم. این شیر را شیر بدون چربی یا شیر پس از رفتار یا skim می گویند. این شیر را داخل خط ابتدا از دمای 35 تا دمای 47 درجۀ سانتی گراد افزایش می دهیم و متغیر است و بسته به مایع پنیر است که چه دمایی استفاده شود، مایع پنیر معمولاً دو نوع است : قارچی : از گیاهان مختلف گرفته می شود حیوانی : از رودۀ گوساله گرفته می شود مایع پنیر عمل انعق ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.