پرایمینگ بذر فرایندی است که با جذب آب توسط بذر شروع شده و بدون اینکه ریشه چه خارج شود، بذر خشک می گردد. هدف این تحقیق بررسی اثرات پرایمینگ بذر بر جوانه زنی کدو تخم کاغذی بود. در این تحقیق6 محیط پرایمینگ شامل آب مقطر (18 ساعت), کلرید پتاسیم1% (18 ساعت), ,), کلرید سدیم (18 ساعت), کلرید کلسیم(18 ساعت), پلی اتیلن گلایکول (6000) 3/31% (18 ساعت), پیش سرما (cº4 و 36 ساعت) و یک تیمار شاهد نیز در نظرگرفته شد. طرح آزمایشی به کار رفته در بررسی جوانه زنی بذر در آزمایشگاه بصورت طرح کاملا تصا ...