معمولا از اسمز معکوس برای تغلیظ وشفاف سازی آبمیوه جات استفاده می شود ؛ چون عصاره تازه میوه های دارای فشار اسمزی بالایی (در حدود pa 105 ×10 – 105 ×6) بوده از اینرو به فشار ورودی بالایی نیازخواهند داشت . از آنجاکه حرکت مولکولها از میان غشاهای اسمز معکوس از طریق نفوذ انجام می شود (وتوسط جریان مایع صورت نمی گیرد) لذا فلاکس مایع بستگی به ضریب حلالیت ونفوذ مولکولها در غشاء واختلاف فشار اسمزی وفشار اعمال شده خواهد داشت از جمله کاربردهای دیگر اسمز معکوس استفاده در تهیه روغنهای نباتی ...