زعفران رشته ای : عبارتست از کلاله همراه با قسمتی از خامۀ مادگی گل گیاه زعفران زراعی (C.S.L)[1] که به روشهای مختلف خشک شده است. کلاله دارای سه انشعاب به رنگ قرمز مخصوص به خود ، به شکل شیپور، با لبۀ فوقانی دندانه دار، به طول 40-20 میلی متر بوده که در قسمت انتهایی به خامۀ نارنجی متمایل به زرد متصل می باشند. زعفران رشته ای بریده : عبارتست از کلالۀ خشک شدۀ مادگی گل زعفران زراعی به رنگ قرمز مخصوص به خود که خامه کلاملاً از آن جدا شده باشد. 3- خامه : عبارتست از قسمتی از مادگی گل گیاه زعفران که کلاله ...