
استاندارد ”طیور - ساختمان کارخانه جوجه کشی – مشخصات فنی و بهداشتی ” که توسط کمیسیون های مربوطه تهیه و تدوین شده و در پانصد و سی و هفتمین جلسه کمیته ملی 84 مورد تصویب قرار گرفته ، /8/ استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 8 اینک به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلالاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود. برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولالات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع ، علوم و خدمات ، ...