تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

تحقیق یاب

مرکز دانلود انواع فایل های دانشجویی و دانش آموزی(تحقیق,پاورپوینت,پروژه,مقاله,فایل فلش و ...)

دانلود مقاله فراورده های گوشت

اساس صنعت گوشت اعمال یک یا چند روش از روشهای نگهداری بر روی گوشت تازه می باشد تا ضمن افزایش عمر ماندگاری محصول، ارزش غذایی و کیفیت آن حفظ شود. فراوری به تمام فرآیندهایی اطلاق می شود که در تغییر دادن گوشت تازه دخالت دارند به استثنای چرخ کردن ساده، برش دادن و مخلوط کردن. از جمله روش هایی که در مورد گوشت کاربرد دارد می توان از سرد کردن، منجمد کردن، حرارت دادن، نمک زدن، دود دادن، کنسرو کردن، خشک کردن، استفاده از مواد افزودنی (مواد شیمیایی)، آنزیم ها و اشعه دادن (پرتو) را نام برد. اهداف فراوری گو ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.