کشت استارتر در محیط آزمایشگاهی، به صورت تمرکز میکروارگانیزم های زنده که در جهت تسریع و استاندارد سازی تهیه غذاهای تخمیرشده بکار گرفته می شود، تعریف می شود. این آماده سازی تجاری باید به صورت ایمن صورت گیرد، به این معنی که ، غیر آلرژی زا و غیر بیماری زا باشد. علاوه بر ایمن بودن ، نژادمیکروبی باید با غذایی که تهیه می شود سازگار باشد. همچنین باید به راحتی نگهداری و رشد کنند. مخمر نانوایی، استارتر میکروبی مهمی برای تهیه محصولات نانوایی می باشد. در این فصل، مخمر به عنوان عنصر تشکیل دهنده پخت نان ...